EVENTUALE NELĂMURIRI ȘI RECLAMAȚII

În cazul in care aveți nelămuriri sau chiar nemulțumiri cu privire la un produs achiziționat de pe site, vă rugăm să expediați un e-mail în acest sens la adresa office.novasuntech@yahoo.com, în care să menționați cât mai multe detalii în baza cărora să putem procesa mesajul dumneavoastră. Vă rugăm să vă specificați numele complet, numărul de comandă, pe care îl găsiți în mesajul de confirmare primit, în urma validării comenzii dumneavoastră, data la care ați efectuat comanda, data și metoda de livrare, precum și motivul nemulțumirii sau sugestia pe care doriți să o faceți. Toate aceste informații vor facilita comunicarea dintre dumneavoastră si societatea noastă.         

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusive din cauza faptului că au fost introduce greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea produsului respective și de a anunța clientul, telefonic și e-mail, în cel mai scurt timp despre eroarea apărută. Imaginile și detaliile produselor afișate pe site, sunt puse la dispoziție de către producători/furnizori, iar societatea Nova Sun Tech SRL, nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea acestor informații. De asemenea, imaginile afișate pe site sunt cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi în orice mod, datorită caracteristicilor, design-ului fără notificare prealabilă de către producător.  

Dacă vi s-a livrat alt produs decat cel comandat, vă rugăm să ne anuntați în cel mai scurt timp posibil despre acest lucru, pentru ca produsul să fie returnat și înlocuit cu cel comandat. Cheltuielile de transport (tur-retur) vor fi suportate de către Nova Sun Tech S.R.L. În cazul în care marfa primită prezintă deteriorări vizibile, aveți dreptul să refuzați recepția, chiar la momentul receptiei, prin menționarea acestui lucru pe documentul de transport, vă rugăm să verificați integritatea coletului la livrare! În acest caz, vă rugăm să ne anuntați imediat pentru a putea proceda la trimiterea unui alt produs (același tip cu cel comandat), termenul de livrare va fi extins cu timpul necesar procesării unei comenzi.

Nova Sun Tech SRL își rezervă dreptul de a modifica și actualiza unilateral acește Termeni și Conditii, fără niciun preaviz, prin simpla afișare a noii versiuni pe site-ul novasuntech.ro. În acest sens, orice utilizator este invitat să acceseze cu regularitate Termenii si Conditiile, mai ales in situațiile în care dorește să achiziționeze bunuri din magazinul nostru virtual.