LIVRAREA ȘI PLATA

LIVRAREA

Livrarea se va face la adresa menţionată de dumneavoastră, prin intermediul firmei de curierat partenere (Fun Courier, Urgent Cargus, SameDay etc). Se va aplica un tarif de livrare pentru comenzi, constând în valoarea taxei de transport percepută de curier. Durata și costul livrării va fi confirmată printr-un e-mail; la livrare este necesară semnătura de primire și verificarea conținutului pachetului în prezenta curierului. Nu va fi acceptată de Nova Sun Tech S.R.L. nici o reclamație ulterioară în legătură cu articole lipsă din comandă.

De asemenea, să asigurați calea de acces până la locul de descărcare, precum și personal pentru descărcarea materialelor din mijloacele de transport într-un timp adecvat fiecărei situații.

Asigurăm transportul oriunde in România cu excepția drumurilor care nu permit accesul mașinilor de mare tonaj, a celor forestiere și impracticabile sau a drumurilor care pot pune în pericol atât angajații cât și vehiculul care transportă comanda.

Responsabilitatea curierului este să ducă produsele comandate la adresa menționata în formularul de comandă completat la plasarea comenzii. În atribuțiile șoferului nu intră descărcarea, manipularea sau aducerea produselor în interiorul curților, scărilor de bloc, șamd.

Termenul de livrare a comenzilor nu depășește, de obicei, 2-3 zile lucrătoare, în cazul prezenței mărfii în stoc, iar livrarea comenzilor din depozit se efectuează în dimineața următoarei zile lucrătoare după confirmarea comenzii/plății. Astfel, dacă ați optat pentru achitare prin transfer bancar direct, livrarea se efectuează în dimineața următoarei zile lucrătoare după încasarea banilor în contul Nova Sun Tech SRL. În acest caz veți primi o înștiințare telefonică sau prin e-mail despre etapele de executare a comenzii dumneavoastra. În prealabil curierul vă va contacta telefonic, pentru a coordona timpul util de livrare a comenzii.

Nova Sun Tech SRL, va comunica clientului imediat ce va apărea o modificare în termenul de livrare, după ce aceasta i-a fost comunicată de către producătorul la care s-a lansat comanda. Produsele vor fi livrate doar în condițiile de plată 100% în avans. Dovada plății trebuie trimisă către Nova Sun Tech SRL la adresa de e-mail: office.novasuntech@yahoo.com. Termenul prevăzut de livrare decurge din momentul procesării plăţii

PLATA

Comenzile online cu livrare la domiciliu pot fi plătite RAMBURS NUMERAR. Aceasta modalitate de plată permite achitarea comenzii în momentul livrării. Plata ramburs este disponibilă pentru achizițiile în valoare minimă de 100 lei (fără valoarea transportului) și în limita a maxim 5000 lei (TVA inclus).

Comenzile online cu livrare la domiciliu pot fi plătite prin ORDIN DE PLATA / TRANSFER BANCAR

În cazul efectuării plăţii prin Ordin de plată / Transfer bancar, vă rugăm să transferaţi valoarea facturii proforme în contul bancar al Nova Sun Tech SRL, pe care îl veţi primi în e-mail cu confirmarea comenzii. Vă rugăm să specificaţi în ordinul de plată numărul facturii proforme și al comenzii.

Datele bancare în care puteți efectua plata sunt:

Nova Sun Tech S.R.L.

CUI: 39938169

J5/2293/01.10.2018

Str. Vincent van Gogh nr. 25, Oradea, jud. Bihor

Banca Transilvania

RO71BTRLRONCRT0468413901