DREPTUL DE RETRAGERE SAU POLITICA DE RETUR

   Pentru începerea procedurii de returnare, clientul trebuie să ne contacteze telefonic și să trimită o notificare/formular de retur în scris, că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, ori că dorește la schimb un alt produs, în termen de 14 zile de la intrarea în posesie a acestuia, la adresa de e-mail: office.novasuntech@yahoo.com. Ne rezervăm dreptul de a nu accepta primirea coletelor cu ramburs, sau cele cu retur fără notificare scrisă prealabilă.

Coletul de retur trebuie să conțină: produsul complet (nefolosit, fără urme de uzură, zgârieturi, șuruburi cu semne mecanice pe acestea, părți sau componente lipsă sau deteriorate), ambalajul original nedeteriorat, manual/broșuri și toate accesoriile aflate în coletul primit inițial. Produsul trebuie să fie în aceeasi stare în care a fost livrat (neutilizat, fără sa prezinte lovituri, modificări fizice, deformari, etc) în caz contrar, consumatorul nu mai beneficiază de drepturile de returnare. Produsele care sosesc neînsoțite de factură, certificatul de garanție, cartea tehnică și cutia originală, nu se recepționează.

Cheltuielile privind returnare produselor, vor fi suportate de persoana fizică sau juridică care a achiziționat produsul și pe numele căruia este emisă factura fiscală, returul se face prin aceeași firmă de curierat care a livrat inițial produsul.

Contravaloarea produselor plătite prin intermediul cardului sau prin transfer bancar se returnează în termen de maxim 14 de zile, termenul începe să curgă de la data recepționării produsului, în care se constată că produsul este în aceeași stare în care a fost. Banii se vor returna în contul bancar pe care cumpărătorul îl pune la dispoziție. Se va returna numai contravaloarea produsului fără cheltuielile inițiale de livrare.

Produsele aflate în lichidare de stoc, promoții sau la reducere de preț, NU se pot returna.