Invertor on-grid Solplanet 33 KW

8.683,80 lei

Brand: Solplanet

Model: ASW 33K- LT-G2

Număr de trackers:  3
Puterea nominală: 33000 W

Tensiune maximă de intrare: 1100 V
Intervalul de tensiune MPP (Umpp min – Umpp max): 200 – 1000 V
Dimensiuni (înălțime x lățime x adâncime): 670 x 580 x 270 mm
Greutate: 42 kg
Grad de protecție: IP 66

Garanție 5 ani

Fișa tehnică

SKU: Solplanet ASW 33K- LT-G2 Categorii: ,

Descriere

Invertor puternic, cu randament ridicat

Instalațiile fotovoltaice comerciale și industriale necesită invertoare de mare randament care sunt ușor de instalat, fiabile și ușor de utilizat. Prin urmare, invertoarele din seria ASW 30-50K LT-G2 sunt cea mai bună alegere a dvs., combinând calitatea, performanța și fiabilitatea într-un design compact și premiat IP66.

Multiple MPPT-uri (până la cinci) care permit supradimensionarea cu până la 150% a matricei fotovoltaice asigură o flexibilitate completă de proiectare a instalației fotovoltaice pentru toate aplicațiile, indiferent de locație.

Odată cu introducerea caracteristicii noastre unice de gestionare a umbrelor, ASW 30-50K LT-G2 va continua să genereze randamente mari în condiții neideale, fără a fi nevoie de optimizatori de curent continuu suplimentari, reducând astfel costul total al centralei dvs. fotovoltaice.

La Solplanet, suntem conduși de o idee simplă: solar pentru toată lumea. Ne străduim să creăm cea mai bună experiență posibilă pentru distribuitori, instalatori și utilizatori finali. De aceea, produsele noastre sunt ușor de instalat, fiabile și ușor de utilizat.

Invertoarele fotovoltaice Solplanet sunt fabricate în conformitate cu standardele internaționale de înaltă calitate. Deci, sunt șanse să vă putem satisface cererea.

Solplanet este o marcă a AISWEI, care produce invertoare din 2007. AISWEI, cunoscută anterior ca filiala chineză a SMA, a fabricat cu succes produse de înaltă calitate și fiabile pentru mărci renumite precum SMA și Zeversolar.

Astăzi, AISWEI este o companie independentă de cercetare, dezvoltare și producție.

 

Informații suplimentare

Greutate 42 kg
Dimensiuni 67 × 58 × 27 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Invertor on-grid Solplanet 33 KW”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *