Invertor on-grid Fronius Symo 6.0-3-M Light

8.266,73 lei

Brand: Fronius
Model: Symo 6.0 (trifazat)
Număr de trackers MPP: 2
Puterea nominală AC (Pac, r): 6000 W
Max. curent de scurtcircuit, set de module: 24,0 A/24,0 A
Intervalul de tensiune de intrare (Udc min – Udc max): 150 – 1000 V
Dimensiuni (înălțime x lățime x adâncime): 645 x 431 x 204 mm
Greutate: 21,5 kg
Grad de protecție: IP 65

Cu categorii de putere cuprinse între 3,0 și 20,0 kW, Fronius Symo fără transformator este invertorul trifazat pentru sisteme cu capacități diferite. Datorită tehnologiei Design SuperFlex, Fronius Symo este răspunsul perfect la acoperișuri cu formă neregulată sau multi-orientate. Interfața standard cu internetul prin WLAN sau Ethernet și ușurința integrării componentelor terțe fac ca Fronius Symo să fie unul dintre cele mai comunicative invertoare de pe piață. În plus, interfața contorului permite o gestionarea a feed-in-ului mai dinamică și o vizualizare clară a prezentării generale a consumului.

Fișa tehnică

Stoc epuizat

SKU: Fronius Symo 6.0-3-M Light Categorii: ,

Descriere

TEHNOLOGIA SNAPINVERTER – Generația de invertoare SnapINverter are un sistem de montare simplu, standardizat, care facilitează instalarea și întreținerea. O caracteristică specială în proiectarea dispozitivului este că zona de conexiunilor este separată de zona de putere, ambele fiind instalate separat. Sistemul inovator face ca instalarea și întreținerea să fie extrem de ușor de utilizat. Invertorul este pur și simplu plasat în suportul de perete și apoi fixat. Aceasta înseamnă că nu este necesar să scoateți întregul invertor pentru întreținere, doar setul de putere. Toate cablurile rămân la locul lor.

COMUNICAREA INTEGRATĂ A DATELOR – Fronius este primul producător de invertoare care oferă un pachet de comunicații de date cu datalogging complet integrat, WLAN, Ethernet, managementul energiei, server web și o gamă de interfețe. Invertorul este conectat la internet prin cablu de rețea sau WLAN și vă oferă o imagine de ansamblu perfectă a modului în care sistemul PV funcționează.

DESIGN SUPERFLEX – Fronius SuperFlex Design este o combinație ingenioasă de atribute de performanță tehnică care fac ca proiectarea sistemului dvs. PV să fie nu numai extrem de simplă, dar și incredibil de flexibilă. Factorii cheie de performanță ai designului SuperFlex sunt doi trackere MPP, împreună cu o tensiune ridicată a sistemului și o gamă largă de tensiune de intrare DC. Fiecare intrare DC și, prin urmare, fiecare tracker MPP, poate găzdui întreaga ieșire nominală a invertorului. Datorită acestei tehnologii, invertorul face față orientărilor diferite ale panourilor fotovoltaice plasate pe acoperiș.

MANAGER DINAMIC PEAK – Dynamic Peak Manager este un nou algoritm de urmărire MPP care își adaptează dinamic comportamentul atunci când caută punctul optim de operare. Caracteristica sa specială este că Dynamic Peak Manager identifică automat găsește punctul maxim de putere maximă global (GMPP), chiar și în umbră parțială.

SMART GRID GATA – Invertoarele Fronius sunt pregătite pentru rețeaua inteligentă de mâine. Invertoarele sunt echipate optim pentru a satisface cerințele tehnice ale rețelelor în viitor. O serie de funcții inteligente, cunoscute sub numele de Advanced Grid Features, sunt integrate în dispozitive. Invertoarele Fronius contribuie la garantarea randamentului unui sistem fotovoltaic.

ZERO FEED-IN – Astăzi, un număr din ce în ce mai mare de operatori de rețea din diferite țări stipulează o limită de alimentare a energiei fotovoltaice ca o condiție prealabilă înainte ca un sistem să fie conectat la rețea. Fronius oferă o soluție pentru gestionarea optimă a alimentării. Invertoarele Fronius alimentează cu prioritate consumatorii casnici, limitând injectarea în rețeaua publică chiar și până la zero. Cerințele relevante ale operatorului de rețea pot fi îndeplinite prin simpla activare a unei setări pe interfața web a invertorului.

RĂCIRE ACTIVĂ – Tehnologia de răcire activă se bazează pe unul sau mai multe ventilatoare, care nu numai că evită supraîncălzirea, dar reglează și circulația aerului în interiorul invertorului, menținând astfel temperature optima de funcționare. Acest lucru are un efect pozitiv asupra duratei de viață a dispozitivelor, optimizează randamentele și reduce costurile. La Fronius, răcirea activă este furnizată standard în toate dispozitivele.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Invertor on-grid Fronius Symo 6.0-3-M Light”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *